آزمایشگاه تخصصی شرکت جوانه پوش پارسه
واحد کنترل کیفیت به عنوان یکی از مهمترین واحد های عملیاتی وظیفه تعریف، اندازه گیری و پایش پارامترهای کیفی و جلوگیری از تولید و ارسال محصول نا منطبق را بر عهده دارد.کنترل کیفیت علاوه بر دسترس پذیر کردن کیفیت، بهره وری فعالیت سازمان را نیز افزایش میدهد.
واحد کنترل کیفی شرکت جوانه پوش پارسه یک واحـد کاملا مستقل میباشد که میتواند مرجع مطمئنی برای تصمیم گیری کیفی محصولات تولیدی جوانه پوش پارسه باشد.کنترل کیفی در سه مرحله زیر انجام می شود:
- کنترل کیفیت مواد اولیه
- کنترل حین تولید
- کنترل نهایی
لوازم و تجهیزات این آزمایشگاه و نیز روشهای اجرایی جهت برآورده سازی الزامات استاندارد های ملی و بین المللی تهیه شده اند.
آزمایشگاه تخصصی شرکت جوانه پوش پارسه
استاندارد مرجع 1-6980
سرعت جریان مذاب،( Melt flow rate) ساده ترین و مقدماتی ترین روش استاندارد برای تعیین و مقایسه رفتار مذاب گونه های مختلف پلیمر های گرمانرم است. در این روش ، ابتدا نمونه پلیمری در بازه زمانی معینی در دمایی معین پیش گرم می گردد . سپس مذاب تحت بار وزنه ای استاندارد از داخل دای ، که در قسمت تحتانی سیلندر دستگاه MFR قراردارد ، خارج می شود. میزان مذاب خارج شده از دای برحسب گرم در طی زمان ده دقیقه را MFR آن می نامند. با اعمال یک وزنه یکسان ، هرچه MFR یک نمونه مذاب پلیمری بیشتر باشد بدان معناست که ویسکوزیته آن کمتر است و هرچه ویسکوزیته کمتر باشد می توان نتیجه گرفت که وزن مولکولی آن نمونه پایین تراست . لذا می توان گفت که MFR ساده ترین روش استاندارد برای مقایسه نسبی وزنی مولکولی گرید های مختلف پلی اتیلن است.
استانداردمرجع INSO6621-1 & INSO6621-3
آزمون تعیین خواص کششی یکی از آزمونهای مخرب علم مواد است که در آن یک نمونه تحت اثر کشش تک محوری تا حد شکست مورد مطالعه قرار میگیرد. نتایج حاصل از آزمون بهطور معمول برای انتخاب یک ماده به منظور کنترل کیفیت و پیشبینی اینکه چگونه یک ماده تحت انواع دیگری از نیروها واکنش نشان می دهد به کار میرود. خواصی که بهطور مستقیم از طریق آزمون تعیین خواص کششی اندازهگیری میشوند عبارتند از: مقاومت کششی نهایی، بیشترین افزایش طول و کمترین کاهش در مساحت نمونه. همچنین از این اندازهگیریها خواص زیر نیز میتواند تعیین شود: مدول یانگ، نسبت پواسون، استحکام تسلیم و کرنش سختی ماده. آزمون تعیین خواص کششی تک محوری برای تعیین خواص مواد همسانگرد به کار میرود و برای مواد ناهمسانگرد مانند کامپوزیتها از آزمون دو محوری استفاده میشود.
استاندارد مرجع INSO 7090-1
نسبت جرمm یک نمونه به حجم v در دمای t را چگالی تعریف می کنند. در اندازهگیری چگالی جامدات و مایعات معمولا جرم را بر حسب گرم (g) یا کیلوگرم (kg) و حجم را بر حسب سانتیمتر مکعب (cm3) یا مترمکعب (m3) بیان میکنند که در این صورت چگالی برحسب واحدهای کیلوگرم بر متر مکعب (Kg/m3) یا گرم بر سانتیمتر مکعب (gr/cm3) میسنجند. چگالی نشانگر این است که جرم ماده تا چه حد متراکم شده است.
استاندارد مرجع INSO 20059
هدف از استفاده از رنگدانه، در خصوص دوده، مقاوم کردن پلیمر به تخریب ناشی از پرتو فرابنفش است.پراکنش ذرات دوده یا رنگ دانه در پلیمر و محصول نهایی مهم است تا از حفظ خواص فیزیکی،مکانیکی و حفاظت سطحی اطمینان حاصل شود.به جهت اندازه گیری پراکنش ذرات، آزمونه های کوچک از مواد اولیه یا قطعات کوچک بریده شده و بین لام های میکروسکوپ فشرده می شوند و آزمونه های نولید شده به طور میکروسکوپی بررسی می شود.
استاندارد مرجع ISO 6964
پلیمرها به ویژه پلی آلفین ها مانند پلی اتیلن در اثر قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش خورشید ودرحضوراکسیژن تخریب می شوند. زنجیرهای پلیمرطی یک واکنش رادیکالی ، تخریب شده وساختارآن تغییر میکند. دراثرتخریب صورت گرفته ، خواص فیزیکی مکانیکی قطعه افت چشمگیری خواهد داشت. درمورد محصولاتی که امکان قرارگیری آنهادر معرض نورخورشید به هنگام انبارش یاکاربرد وجود دارد، استفاده از مواد ضداشعه فرابنفش توسط یک فرآیند اختلاط مناسب به مواداولیه ضروریست. دوده به دلیل داشتن خواص بسیارمناسب درجذب اشعه ماوراء بنفش معمولأیکی از گزینه های مورد استفاده می باشد.
پایین بودن درصد آن باعت اختلال در عملکرد بهینه پرده ضد نور میشود و بالا تر بودن آن باعت اختلال در سایر خواص فیزیکی و مکانیکی این محصول میگردد. شرط لازم جهت محافظت پلیمر دربرابر اشعه ماوراء بنفش مناسب بودن مقدار دوده می باشد، اما کافی نیست. ذرات دوده به دلیل ساختارشیمیایی خاص خود، تمایل به خوشه ایی شدن وبهم چسبیدن دارند. لذا فرآیند اختلاط باید به گونه ایی صورت گیرد که ذرات علاوه برخرد وپخش شدن ، به نحوی مناسب در زمینه پلی اتیلن توزیع گردند تا بتوانداثربخشی مطلوبی درمحافظت کامل از پلیمرداشته باشد.
باتوجه به مواردفوق به منظورارزیابی یک محصول در خصوص مقاومت به اشعه ماوراء بنفش، دوشاخص باید اندازه گیری شود، یکی میزان افزودنی ودیگری چگونگی پراکنش آن.
استاندارد مرجع INSO21558
کنترل ظاهری : بررسی وضعیت ظاهری پلاستیک ها در عین حال که ساده ترین آزمون کنترل کیفیت می باشد اما از اهمیت ویژه ایی برخوردار میباشد بسیاری ازعیوب ظاهری برعملکرد تاثیر میگذارد.دربررسی وضعیت ظاهری پلاستیک ها تشریح کامل عیب واثرات ناشی از آن به شناسایی وتعیین وضعیت نمونه های انتخاب شده کمک شایانی می نماید.
استاندارد مرجع INSO21558
اندازه گیری ابعاد در آزمایشگاه جوانه پوش پارسه توسط کارشناسان آموزش دیده در محیط آزمایشگاه در دمای (۲۳±۲°C)انجام می شود.ابتدا سطح آزمونه را از وجود هرگونه نقص یا عاملی از جمله نشانه گذاری،خطوط جدایش و تاول که می تواند روی اندازه گیری ضخامت تاثیرگذارباشد ،بررسی کرده در صورت یافتن هریک از موارد گفته شده، نوع و تاثیر آن بر اندازه گیری نیز ثبت و گزارش می شود.میکرومتر را آنقدر بر روی سطح فیلم حرکت می دهیم تا موقعیت حداکثر و یا حداقل ضخامت در سطح مقطع انتخاب شده یافت شود و سپس مقدارهای مشاهده شده را ثبت می کنیم.
EN ISO 7765-1
آزمون ضربه یکی از روشهای استاندارد برای تعیین انرژی شکست مواد در اثر تنش دینامیکی است. اساس آزمون ضربه تعیین مقدار انرژی لازم برای شکستن فیلم های پوششی گلخانه در اثر ضربه می باشد. اطلاعاتی که از این آزمون به دست می آید در درک چگونگی رفتار ماده در موقعیت های کاربردی واقعی بسیار مفید است. هدف آزمون ضربه شبیه سازی شرایط واقعی به منظور تلاش برای جلوگیری از شکست و پیش بینی شکست نمونه است. آزمونه ها، قطعاتی بریده شده از فیلم هستند، که نمایانگر یک محموله یا یک راه اندازی تولید می باشند. آزمونه های فیلم در مکان هایی مشخص روی قسمت تخت و قسمت خط تا در معرض ضرباتی از یک وزنه در حال سقوط از ارتفاعی معین قرار می گیرند. اگر شکستی رخ ندهد نتیجه قابل قبول است.
استاندارد مرجع INSO21558
در هنگام پهن کردن فیلم های گلخانه ای، برای رفع چین و چروک ها، پوشش گلخانه ای تحت تنش ثابت قرار می گیرد و این تنش ها در زمان سرویس دهی نیز به پوشش وارد می شود. اعمال تنش ثابت منجر به بروز ازدیاد طول های متوالی می شود. در حقیقت در پلیمرها ، با اعمال تنش ثابت قطعه پلیمری دائما ازدیاد طول یا اصطلاحا کرنش دارد. این پدیده خزش نام دارد و در زمان های طولانی منجر به ایجاد نقص در قطعات پلیمری تحت تنش ثابت می شود. پوشش های پلی اتیلنی نصب شده در گلخانه ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و پس از نصب و در زمان سرویس دهی تحت معرض خزش قرار دارند. میزان تنش اعمالی بر پوشش پلی اتیلنی در حین نصب، دمای محیط گلخانه و مهمتر از دو عامل قبلی، فرمولاسیون و تعداد لایه های نایلون گلخانه بر میزان خزش نهایی تاثیر دارند. نهایتا خزش در نایلون های گلخانه ای می تواند منجر به بروز پارگی در پوشش و وارد آمدن خسارت به گیاهان تحت کشت شود.
تست مقاومت ضربه پلاستیک
تست مقاومت کششی پلاستیک گلخانه
برای برقراری ارتباط با شرکت جوانه پوش پارسه، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
تلفن : 09017606868
07137742366-9
آدرس :شهرک صنعتی بزرگ شیراز، میدان کوشش، بلوار کوشش جنوبی، خیابان 203
- فرم درخواست مشاوره
همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند و بهترین راهکار را به شما پیشنهاد دهند.